Sint kon ‘aan de bak’ op De Singel

Op binnenvaartkrant.nl verscheen het volgende artikel:

Op 4 december bezochten Sinterklaas en twee Zwarte Pieten Internaat de Singel in Dordrecht. Hij kon meteen ‘aan de bak’ want alle kinderen hadden meegedaan aan een wedstrijd cupcakes bakken en de Sint moest de prijsuitreiking verzorgen.

Op het plein voor het internaat stond een supergroot speelkussen in de vorm van een cupcake; dus het was meteen duidelijk voor de Sint en Pieten. Ze kregen een warm welkom door de schipperskinderen en de kinderen van de opvang; er stonden warme chocolademelk en een cupcake op hen te wachten en de kinderen zongen hun kelen schor.

De Sint werd vervolgens naar de groepen gebracht, maar de Pieten waren erg ondeugend bezig: zij gingen het kantoor van de directeur in en wilden directeurtje spelen. Achter de computer en geld uitgeven…gelukkig riep de Sint hen tot de orde en lieten ze die taak voor gezien.

Op alle groepen was het supergezellig; er werden surprises uitgepakt, frietjes gebakken en er werd vooral…heeeel veeeel gelachen.
Vanaf deze plaats bedanken wij Sint en Pieten voor een hele gezellige dag! En we gaan erg ons best doen zo braaf mogelijk te zijn zodat ze volgend jaar weer terug willen komen. Echter… beloven doen we niets.

 

  • Sint_Singel_1

    Sint_Singel_2