De Keet

Op ons internaat hebben we een heuse recreatiekeet, beter bekend als ‘De Keet’. Juf Door, onze recreatieleidster, vertelt u graag meer over wat er allemaal te beleven valt in De Keet!

 

De Keet is een heerlijke ruimte waar je klein of groot kan knutselen! Iedere week is de Keet ’s middags open op maandag, dinsdag en donderdag. De groepen krijgen wekelijks een planning waarop duidelijk de activiteit staat wat er op een bepaalde dag te doen is.

 

Bij het kiezen van het thema let ik er op wat er in een bepaalde maand gevierd wordt, zoals bijvoorbeeld herfst, Sinterklaas of Kerst. Daarnaast laat ik me inspireren door materialen die ik elke week van de kinderen, ouders en leiding krijg!
Zodoende blijft mijn creativiteit bruisend en kan ik de kinderen leren om mooie, leuke, originele, grappige of gekke dingen te maken van kosteloos materiaal.

Op maandagavond is er voor de kinderen de mogelijkheid om sportief bezig te zijn. Op ons internaatsterrein hebben we namelijk een eigen gymzaal! Plezier en sportief spel staan dan voorop en de kinderen mogen zelf kiezen wat zij voor activiteit willen, ’t is ten slotte hun vrije tijd!
En in tijd van toernooien, denkend aan Meanderkids en het Dekatel toernooi, wordt er flink geoefend om de naam van De Singel hoog te houden en zoveel mogelijk bekers binnen te halen!

 

Mijn werk in de Keet zie ik als een soort buurthuis waar je lekker kunt knutselen, hangen, kletsen, spelen, sporten of gewoon even lekker lachen met elkaar!
In het achterste gedeelte van de Keet staan ook nog een pool-, tafeltennis-, voetbal- en airhockeytafel. Daarnaast wordt de ruimte gebruikt voor disco’s en modeshows. Dan kunnen we zelfs gebruik maken van een eigen podium! Super toch?!

 

Wil je de Keetsfeer zelf komen proeven? Kom dan op maandag-, dinsdag- of donderdagmiddag een kijkje nemen in de Keet. Iedereen is van harte welkom!

 

Creatieve en sportieve groetjes van Door uit de Keet!

 

  • DSC07979

    IMG_6020
    IMG_5852
    20151109_154934