Nationaal Kamp Hattem 2018

Van 4 tot en met 8 juni werd het Nationaal Kamp Hattem georganiseerd en ook dit jaar hebben er kinderen van De Singel deelgenomen. Daphne, Youri, Lars en Iris zijn aan het begin van de week met de bus naar Hattem vertrokken. Hieronder vertellen zij kort over de kampweek:

 

Daphne:

Het was een leuk kamp! Maandagavond kregen we al gelijk een speurtocht. Je moest de paaltjes volgen van je eigen kleur, we moesten er eigenlijk twee doen maar omdat we geen tijd meer hadden, konden we er maar eentje doen. Dinsdag hebben we een spel gedaan, dat was leuk. Woensdag was er markt, daar verkochten ze van alles! IJsjes, shirts, sweaters, truien, vesten, armbandjes en nog veel meer. Donderdag was er sportdag, die was ingekort want het was te heet. En dus kregen we eerder vrije tijd. Het was best leuk! Het voetbalteam was derde geworden. ’s Nachts gingen we wel rond half 12 naar bed!

 

Youri:

Leuk, alles was leuk! Marories zijn schattig. Ik vond het zo leuk dat ik er van ontplof!

 

Lars:

Ik vond het een beetje leuk en een beetje niet leuk. Omdat er heel veel spelletjes waren en ik mocht door de speaker heen praten! En ik vond de markt leuk omdat m’n moeder kwam. En ik vond het leuk met de kinderen.

 

Iris:

Ik vond het leuk, vooral het toneelstukje hoe ze alles bij elkaar hebben verzonnen. Ik vond het ook heel erg leuk met de speurtocht van maandagavond, omdat er bij elke vraag een figuur stond. Donderdag was ook leuk, toen was er sportdag en ging ik vlekballen. Dat was heel erg grappig met al die lintjes, die moest je van de tegenpartij afpakken.  

 

Het was dus zeker weer een geslaagde kampweek te noemen!

 

 • Hattem20

  Hattem16
  Hattem22
  Hattem10
 • Hattem8
  Hattem6
  Hattem4
  Hattem3