Jongeren groep V in actie voor Serious Request

De afgelopen weken zijn de jongeren van groep Volkerak druk bezig geweest met een actie voor het goede doel van Serious Request. Dit jaar gaat al het geld dat wordt opgehaald naar kinderen met een longontsteking.

 

Om geld in te zamelen hebben de jongeren diverse cakes gemaakt en gebakken. Naast normale en grote cakes, konden er ook speciale cakes (zoals met stroopwafels en kruidnoten) worden besteld, evenals cakes met een decoratie of in speciale vormen. De actie was een groot succes, er zijn heel veel bestellingen binnengekomen. Het resultaat was dan ook een goed gevulde pot met geld om het goede doel van Serious Request mee te ondersteunen.

 

Op maandagavond 19 december zijn de jongeren met de trein naar het Glazen Huis in Breda geweest, waar zij het geld hebben overhandigd. Naast het geld, hebben ze ook een vlag van Internaat De Singel in de brievenbus van het Glazen Huis gedaan en deze werd vervolgens door Dionne Stax omhoog gehouden!

 

Verder hebben de jongeren tijdens hun bezoek een kort filmpje opgenomen over hun actie voor Serious Request. Dit filmpje kunt u hieronder of via deze link bekijken.

 

Maar het blijft niet bij deze video, want de jongeren zijn uitgekozen voor een interview, wat vanavond tussen 19:30 en 20:00 zal worden uitgezonden op NPO3!

 

We kijken terug op een erg gezellige avond en ook zeker op een zeer geslaagde actie voor het goede doel!

 

  • serious-request-2016-3

    serious-request-2016-4
    serious-request-2016-2
    serious-request-2016-1
  • foto-chequebox-serious-request-2016
    brievenbusfoto-serious-request-2016-1