het Dekatel zaalvoetbaltoernooi 2017

Zaterdag 7 november was het weer zover: het Dekatel zaalvoetbaltoernooi! Dit jaar is De Singel door vijf teams vertegenwoordig. Er was een gemengd team van kinderen van 6 tot en met 10 jaar, een groep jonge jongens, een groep oudere jongens en twee meidenteams. De woensdag voor het toernooi zijn we met een pittige training nog helemaal klaargestoomd, iedereen op scherp en gaan!

 

Tijdens het toernooi is er heel fanatiek gevoetbald, gelachen, gevallen, gezweet, verloren en gewonnen. We beleefden weer van alles! Zo moest de keeper van de jongens tijdens een penalty vervangen worden en ook een geblesseerde keepster speelde gewoon alle wedstrijden. Bij de meiden werd er onderling een gelijkspel behaald (wel zo fijn voor de lieve vrede in huis ;-)). De jongens knokten zich door de wedstrijden, maar haalden het helaas net niet.

 

De meeste kilometers werden afgelegd door het gemengde team. Wat hebben zij hun best gedaan! En dat werd dan ook beloond met de sportiviteitsprijs! De oudere meiden, die vorig jaar wonnen, moesten hun meerdere erkennen in de jongere meiden. Zij wisten in een spannende finale toch voorbij de keeper te komen en te scoren. Zo werden zij kampioen! Met schalen en een beker, maar vooral met veel herinneringen aan de hele leuke gezellige dag gingen we weer richting huis en boord.

 

Alle coaches, spelers, super bedankt voor al jullie enthousiaste inzet!

 

  • Dekatel DeSingel nov 2017 2

    Dekatel DeSingel nov 2017 1
    3e plaats categorie tm 18 jaar