Gezellige en drukbezochte reünie t.g.v. het 70 jarig jubileum

Dit jaar bestaat schippersinternaat De Singel in Dordrecht 70 jaar, een nieuwe mijlpaal die de medewerkers graag wilden vieren. Daarom is er, ter gelegenheid van dit jubileum, op zaterdag 7 oktober 2017 een reünie georganiseerd voor alle oud-bewoners, hun ouders en oud-medewerkers van het internaat. De reünie vond plaats van 14:00 tot 18:00 uur op internaat De Singel aan de Burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht. Er was veel belangstelling voor deze dag, De Singel heeft namelijk ruim 600 reünisten mogen verwelkomen.

 

De bezoekers konden elkaar ontmoeten in verschillende ruimtes van het internaat en in grote tenten op het plein. Daarnaast had één van de groepen van De Singel haar deuren opengesteld, zodat de bezoekers konden zien hoe het er anno 2017 op het internaat aan toe gaat. Ook was er een heuse tentoonstelling opgezet met foto’s, films en diverse voorwerpen, waar bezoekers samen herinneringen konden ophalen. Hier was bijvoorbeeld een echt zustersuniform van vroeger te bewonderen.

 

Verder zijn er groepsfoto’s gemaakt en was er een fotobooth waarmee zelf foto’s gemaakt konden worden. Als aandenken aan de reünie hebben de bezoekers nog een speciaal jubileummagazine meegekregen.

 

Ondanks het regenachtige weer was het erg druk en gezellig. De reüniecommissie van internaat De Singel kijkt dan ook terug op een geslaagde dag en wil graag alle bezoekers hartelijk bedanken voor hun komst.

 

  • DSC_0160

    sdr
    DSC_0159
    dav