Een zomerse jubileumeditie van de gezinsdag

Vrijdag 24 maart was weer tijd voor de jaarlijkse gezinsdag van De Singel en deze keer was het een speciale editie. Vanwege het 70 jarig bestaan van ons internaat zijn we met de kinderen, ouders en medewerkers naar ‘Strand Binnen’ in Breda geweest.

 

In Breda is iedereen ontvangen en na een welkomstdrankje is er een ‘Expeditie Robinson’ activiteitenprogramma van start gegaan. De oudere kinderen, de ouders en de medewerkers zijn in verschillende groepjes ingedeeld en vervolgens zijn er in teamverband diverse spellen gespeeld en opdrachten uitgevoerd. Zo hebben de teams een hut gebouwd, is er beachvolleybal gespeeld en is er een wedstrijd touwtrekken geweest. Voor de kinderen tot 10 jaar was er een apart activiteitenprogramma. Zowel jong als oud heeft met enthousiasme meegedaan!

 

Na het afronden van het activiteitenprogramma was het tijd om te genieten van een barbecue met als afsluiter nog een heerlijk ijsje.

 

Als herinnering hebben alle kinderen nog een mooie dopper ontvangen en daarnaast hebben de leden van de oudercommissie gezamenlijk een leuk cadeau voor op de groepen gegeven.

 

We kijken met veel plezier terug op deze jubileumeditie van de gezinsdag!

 

 • Gezinsdag Internaat De Singel Groepsfoto 2017

  Gezinsdag9
  Gezinsdag8
  Gezinsdag7
 • Gezinsdag6
  Gezinsdag5
  Gezinsdag4
  Gezinsdag3
 • Gezinsdag2
  Gezinsdag1