Volkerak

Hallo allemaal, welkom op groep Volkerak!

 

Groep Volkerak heeft dit jaar negen kinderen. De groep is verdeeld in vier meiden en vijf jongens.
U begrijpt dus dat er veel bedrijvigheid is op de groep. Er zijn drie pedagogisch medewerkers bij groep Volkerak: Gerard, Annelien en Karen.

 

We wonen in één van de Singelpanden van het internaat. De woonkamer is recent flink onder handen genomen. Nieuwe banken, de muren zijn gesaust, een nieuwe keuken en gordijnen, enzovoorts. Het ziet er nu dan ook erg fris en gezellig uit! Alle kinderen hebben een eigen kamer in het pand. Van de keuken op de groep wordt goed gebruik gemaakt, want de kinderen hebben de mogelijkheid om af en toe zelf op de groep te koken en te bakken.

 

De jongens en meiden zijn ook sportief. Ze gaan graag de gymzaal in en meesten zitten op een sportclub. Daarnaast zit één van de jongens op modelbouw.

 

Naast het dagelijkse huiswerk vinden ze het ook gezellig om lekker voor de buis te hangen en Goede Tijden, Slechte Tijden te kijken, te voetballen in onze eigen voetbalkooi of af te spreken met vrienden en vriendinnen.

Kortom: het is een heel gezellige club jongeren. Natuurlijk zijn er wel eens strubbelingen, maar die proberen we met elkaar op te lossen. We kijken inmiddels alweer uit naar het groepskamp en groepsuitjes, toch altijd weer hoogtepunten. Het wordt vast weer een geweldig jaar op groep Volkerak!

 

  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA
    OLYMPUS DIGITAL CAMERA
    OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA