Bezinningsbijeenkomst in het Kraaienest

Zondag 12 juni werd in het Kraaienest de jaarlijkse bezinningsbijeenkomst van internaat De Singel gehouden. Het was heugelijk te zien dat de opkomst groot was en dat er zoveel jongeren aan deze bijeenkomst hebben meegewerkt.

 

Met medewerking van Ad Driesprong, Emma Visser, Tiana Schipper, het kinderkoor en de catechese groep onder leiding van Dorothea is er vorm gegeven aan het thema ‘Mens, durf te leven’. Zeker in deze onzekere en gewelddadige tijd een actueel onderwerp. Als leidraad werden de tekstgedeeltes uit Mattheus 25:14-29 en 2 Tim. 1:7 gebruikt.

 

De jongeren van de catechese groep (Irene, Yasmina, Laurens, Remi, Wendy en Yvette) hebben in een sketch uitgebeeld dat je je niet moet laten leiden door angst.

 

Tijdens het gebed en de overdenking wist Ad op kundige en creatieve wijze alle invalshoeken van het thema ‘Mens, durf te leven’ en het schippersleven met elkaar te verbinden. De muzikale begeleiding was wederom in deskundige handen van Emma, die tijdens een lied de mensen enthousiast dansend van de stoelen wist te krijgen.

 

BezinningsbijeenkomstKinderkoorBijgesneden