Afscheidsreceptie van Tally

Afgelopen vrijdag was de afscheidsreceptie van Tally, onze medewerkster van de linnenkamer. Zij heeft begin juni, na bijna 46 jaar trouwe dienst, afscheid genomen van De Singel. Daarnaast was ze op deze dag ook jarig, dus het was dubbel feest! We hadden de rode loper uitgelegd en bij aankomst is Tally met een ereboog en hartjesconfetti ontvangen.

 

Het Kraaienest was voor deze gelegenheid helemaal in linnenkamerstijl versierd. De kleedjes op tafel waren de bekende gestreepte waszakken, er is ongenummerde was als feestslinger gebruikt en er stond een grote vaas met bloemen gemaakt van sokkennetten. Er was ook aan een gastenboek gedacht, want voordat de mensen binnenstapten stonden er wasmandjes met kleine papieren kledingstukken erin. Hier konden de bezoekers hun naam en een persoonlijk bericht voor Tally opschrijven.

 

De afscheidsreceptie begon met een bakje koffie of thee, met een lekker gebakje erbij van onze ‘linnenkamerprinses’. Rond 3 uur begon Marianne, de directrice, met een mooie toespraak voor Tally. Daarna kreeg Tally namens de collega’s en organisatie meerdere cadeaus; een bos bloemen, een schilderij met de kastanjeboom in bloei en een paar prachtige sieraden.

 

Aan de muzikale noot was ook gedacht: Mariëlle had een mooi afscheidslied voor Tally geschreven en dit lied hebben we met z’n allen uit volle borst gezongen. En zelf had Tally ook nog een lied in petto om te zingen.

 

Vervolgens is er onder het genot van hapjes en drankjes nog gezellig gekletst, gelachen en zijn er herinneringen opgehaald met de vele aanwezige (oud-)collega’s en bekenden.

 

Namens ons hele team bedanken wij Tally voor haar jarenlange inzet, enthousiasme en betrokkenheid. Tally, het ga je goed en geniet van je welverdiende pensioen! We zullen je missen!

 

 • afscheidtally4

  afscheidtally2
  afscheidtally20
  afscheidtally16
 • afscheidtally9
  afscheidtally18
  afscheidtally3
  afscheidtally15
 • afscheidtally2
  afscheidtally14
  afscheidtally1
  afscheidtally13
 • afscheidtally6
  afscheidtally11
  afscheidtally21
  afscheidtally5