Afscheid internaatsverlaters

Zondag 24 juni was het dan zover.. tijd om echt afscheid te nemen van elkaar! Voordat iedereen in het Kraaienest arriveerde hadden de meesten al gezellig met elkaar gegeten op de uitwuiffuif van Begeleid Wonen of op de barbecue van groep E en V. Aansluitend op de bezinningsdienst is er afscheid genomen van de kinderen en jongeren die De Singel dit jaar gaan verlaten.

 

Eerst is er met elkaar naar (oude) foto’s van de kinderen gekeken. Gerard had samen met Rick van groep E een mooie fotoreportage gemaakt, waarbij de muzikale noot niet vergeten was. Daarna mochten de kinderen en jongeren om de beurt naar voren komen als ze wat herkenbare dingen over zichzelf hoorden.

 

De ouderen jongeren hebben van de oudercommissie een prachtige broodplank met De Singel erop gekregen. De andere jongeren hebben een powerbank gehad en de jongste kinderen hebben een leuke broodtrommel van De Singel met beker erbij ontvangen. De basisschool zit straks namelijk niet meer naast de deur, dus dan komt dit cadeau tijdens het overblijven goed van pas!

 

De Singel hoopt dat alle kinderen en jongeren terug kunnen kijken op een fijne tijd op het internaat. Wij wensen iedereen heel veel geluk, gezondheid en alle goeds voor de toekomst!

 

  • afscheidjongeren2b

    Afscheidjongeren1