‘Aan de slag!’ in de Keet

‘Aan de slag!’, zo luidt het nieuwe thema dit schooljaar in de Keet!

Samen met de kinderen gaat Door, onze recreatieleidster, aan de slag met bijvoorbeeld hout, water, circus, wol, eten.. vul maar aan! Altijd is er wel wat te beleven in de Keet. De ene keer is het thema wat meer voor de meiden en de andere keer weer wat meer voor de jongens. Maar altijd voor elk wat wils en als de kinderen zelf lekker creabea bezig willen zijn kan dat natuurlijk ook!

 

De afgelopen weken zijn de kinderen onder andere aan de slag gegaan met de subthema’s Indianen, Vies & lekker, Herfst, Opgeruimd staat netjes, Koken & bakken, Circus, Beauty. Er stonden diverse activiteiten op het programma, zo hebben de kinderen smurfensnot gemaakt, konden zij geschminkt worden, zijn er herfstknutsels gemaakt met spullen uit de natuur, zijn er appelflappen en pizza’s gebakken en hebben enkele kinderen tijdens de circusweek een optreden gegeven. De activiteiten waren een groot succes!

 

Samen aan de slag met van alles en nog wat dus! En het leuke is dat er heel veel gewerkt wordt met materialen die wij van bijvoorbeeld ouders krijgen.

 

Er ligt nu weer een mooie, fijne en gezellige tijd voor de deur met het vieren van Sinterklaas en Kerst, ook bij deze feesten staan we stil in de Keet. Dit jaar is het Sintfeest op 5 december op de groepen en met Kerst hopen we met de kinderen naar een voorstelling in Dordrecht te gaan. Elk jaar weer wat anders, maar wel passend bij het feest!

 

Hartelijke en creatieve groetjes van Door uit de Keet!

 

  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA
    OLYMPUS DIGITAL CAMERA
    OLYMPUS DIGITAL CAMERA